Wat is blauwe zandsteen? Belang, gebruik en voordelen

Blauwe zandsteen, ook wel blauwe goudsteen genoemd, wordt vanwege zijn stervormige uiterlijk steeds populairder in de kristalwereld. Maar wist je dat het geen echt pareltje is?

Ja, het is een door de mens gemaakt "kristal" dat is samengesteld uit glas en zandkwarts.

Als dat zo is, vraag je je misschien af: "Als blauwe zandsteen geen echt kristal is, heeft het dan genezende eigenschappen zoals een echte edelsteen?"

Het antwoord is ja, het heeft helende eigenschappen.

In deze post gaan we het hebben over blauwe zandsteen en waarom we zeggen dat het helende eigenschappen heeft zoals echt kristal. Je leert ook wat deze blauwe gouden steen betekent, welke voordelen hij heeft en hoe je hem kunt gebruiken om succesvol te zijn in je ondernemingen.


Heeft de blauwe zandsteen geneeskrachtige eigenschappen?

Hoewel blauwe zandsteen een kunstmatig kristal is, heeft het helende eigenschappen.

Waarom?

Vanwege de elementen die tijdens de fabricage aan de steen zijn toegevoegd.

Blauwe zandsteen is niet zomaar puur glas. Het bevat kleine stukjes kwartskristal die de goudsteen zijn natuurlijke vibratie geven.

Het is deze trilling die de blauwe zandsteen zijn helende energie geeft.


Hoe wordt blauwe zandsteen gemaakt?

Blauwe zandsteen wordt gemaakt door glas te verhitten en toe te voegen aan kwartszand.

Als je versteld staat van zijn unieke uiterlijk, zijn het de kleine stukjes kwarts die de steen zijn stervormige uiterlijk geven.

Maar als het van glas en kwarts is gemaakt, waarom is blauwe zandsteen dan blauw?

Het geheim is het kobalt dat aan de mix wordt toegevoegd. De eigenschappen van kobalt geven het glas een diepblauwe kleur.

Naast de blauwe kleur heeft goudsteen nog andere kleuren die het verschillende helende eigenschappen geven.

Aan de kunstmatig geproduceerde steen worden andere materialen zoals koper en veldspaat toegevoegd, die bijdragen aan de helende eigenschappen van blauwe goudsteen.


Betekenis van de blauwe gouden steen

Bij de blauwe goudsteen draait alles om succes.

Dit blauwe kristal staat bekend als een geluksbrenger en helpt je om je doelen en dromen te bereiken.

Er wordt ook gezegd dat het een steen van ambitie en vertrouwen is. Dus als je hard werkt om iets te bereiken, houd deze steen dan bij de hand om je extra te motiveren.

Gebruik de blauwe zandsteen wanneer je meer zelfvertrouwen nodig hebt of wanneer je van je zelftwijfel af wilt.

Deze blauwe edelsteen zou ook geluk en vreugde brengen. Dus als je een moeilijke tijd doormaakt, draag blauwe goudsteen dan bij je of bewaar hem in huis om de energie in je ruimte te verbeteren.


Metafysische eigenschappen van blauwe zandsteen

Blauwe zandsteen is de term voor een type goudsteen dat typisch een rijke blauwe kleur heeft. Er zijn verschillende redenen waarom dit kristal zo populair is, inclusief zijn metafysische eigenschappen.


Chakra-verbindingen

Blauwe kristallen zijn bijzonder heilzaam voor het keelchakra. Het dragen van armbanden van blauwe zandsteen kan helpen bij het activeren van het eerste chakra bij mensen die moeite hebben zich verbaal uit te drukken.

Blauwe Goudsteen wordt ook gebruikt om het Derde Oog Chakra te ondersteunen. Het werken met dit energiepunt is bedoeld om bovennatuurlijke vermogens, intuïtie en helderheid van denken te verbeteren.


Lichamelijke helende eigenschappen

Blauwe zandsteen is een krachtig aardende edelsteen die je kan helpen je sterker te voelen en je energie te vernieuwen, zodat je je doelen met hernieuwde kracht kunt nastreven.

Holistische genezers raden aan om een ​​ring, ketting of armband van blauwe zandsteen te dragen als u maagproblemen heeft, omdat dit pijn, ontsteking en ongemak kan verminderen. Bovendien kan de trilling van deze steen helpen bij artritis, bot- en gewrichtsaandoeningen en problemen met de bloedsomloop.


Emotionele helende eigenschappen

Blauwe zandsteen is een uitstekende steen om met empaten te werken, omdat het gevoelige energieën beschermt. Het stelt mensen ook in staat om hun gevoelens te uiten voor degenen met wie ze zich inleven. Bovendien stimuleert de steen vanwege zijn frequentie een minder veroordelende en tolerantere houding ten opzichte van anderen, evenals een beter geduld.

Qua kleur heeft de blauwe zandsteen een rustgevende werking, net zoals blauwtinten een rustgevende werking kunnen hebben op mensen. Na een lange dag op het werk kan het je helpen te ontspannen en je emoties onder controle te krijgen. Sommige mensen gebruiken het ook in hun kristallen rasters om lucide dromen te creëren.


Spirituele genezende eigenschappen

Blauwe zandsteen, algemeen bekend als de "Steen van Ambitie", is een aantrekkelijke keuze voor diegenen die niet de drive of het vertrouwen hebben om hun dromen na te jagen.

Samen met tijgeroog en aventurijn kan deze steen je helpen je ware zelf te herkennen en te omarmen.

Feng Shui-element

Blauwe zandsteen is een aardende steen die de drager een gevoel van bescherming tegen de buitenwereld geeft. Als een steen van voorspoed en triomf kan het volgens Feng Shui ook geluk en succes brengen.

De energie van blauwe zandsteen komt ook overeen met het element aarde, vooral vanwege de blauwe tint en aardingseigenschappen. Het komt ook overeen met het element water, omdat het een steen van welvaart is.


Voordelen van blauwe zandsteen

Afgezien van de betekenis van blauwe zandsteen, heeft deze kunststeen ook voordelen die verschillende aspecten van je leven kunnen verbeteren.

Hier zijn enkele voordelen van blauwe zandsteen:

 • Trekt succes en geluk aan
 • Helpt doelen te manifesteren
 • Verhoogt het vermogen tot zelfexpressie
 • Versterkt wilskracht en zelfvertrouwen
 • Verlicht stress en angst
 • Verhoogt de vitaliteit
 • verdrijft zelftwijfel en negatieve gedachten
 • Verbetert de helderheid, intuïtie en paranormale vermogens
 • Geeft innerlijke rust
 • Bevordert harmonie en balans

  Hoe een blauwgouden steen te gebruiken

  Wil je slagen met blauwe zandsteen, dan zijn er verschillende manieren om deze steen te gebruiken.

  Draag als sieraad

  Het dragen van een ring, ketting of armband van blauwe zandsteen kan je helpen je gevoelens te uiten en succes aan te trekken.

  bij je hebben

  Als u een stuk blauwe zandsteen in uw zak draagt, trekt u de energie van rijkdom, voorspoed en succes in uw leven.

  Mediteer met de steen

  Houd de blauwe zandsteen vast om angst, stress en spanning los te laten.

  Plaats tijdens het mediteren met de blauwe zandsteen de steen op je derde oog, het midden van je voorhoofd, en concentreer je op het loslaten van je emotionele blokkades.

  Je kunt ook mediteren met een stuk van de goudsteen op een plat oppervlak om overvloed en geluk te brengen.

  Zet hem thuis

  U kunt blauwe zandsteen in elke hoek van uw kamer plaatsen om uw concentratie te bevorderen. Deze steen is ook een uitstekend hulpmiddel als je in beweging bent, omdat het je helpt te focussen op je doel en je niet laat afleiden door externe factoren.


  Hoeveel is blauwe zandsteen waard?

  De waarde van blauwe zandsteen hangt af van het gewicht van de steen en de kwaliteit van de verf. Grotere stenen met diepere kleuren zijn waardevoller dan kleinere stenen met minder intense kleuren.

  Blauwe zandsteen is gemiddeld tussen de € 10 en € 50 per karaat waard.


  Blauwe zandsteen in sieraden

  Blauwe zandsteen heeft een schitterende blauwe kleur die zo levendig is dat het moeilijk is om je ogen ervan af te houden. Vanwege zijn uiterlijk wordt deze edelsteen gebruikt in een verscheidenheid aan sieraden, van ringen tot hangers tot armbanden.

  Als u op zoek bent naar een sieraad dat u zal helpen uw doelen en dromen te verwezenlijken, dan is blauwe zandsteen een uitstekende keuze. Deze steen wordt ook beschouwd als een krachtige geluksbrenger, waardoor hij perfect is voor iedereen die op zoek is naar succes.

  Wanneer je blauwe zandsteen sieraden draagt, heb je direct toegang tot de energie van de steen. Zo ervaart u sneller en gemakkelijker de voordelen van blauwe zandsteen.

  Hoe blauwe zandsteen schoon te maken

  Blauwe Zandsteen is een zachte, blauwe steen die negativiteit absorbeert. Het is een geweldige steen als je je energie helder en in balans wilt houden.

  Deze steen is echter ook zeer absorberend. Dit betekent dat het te veel negatieve energie kan absorberen, wat zijn genezende kracht verzwakt.

  Daarom is het belangrijk om de blauwe zandsteen schoon te maken met een Tibetaanse klankschaal om de ongewenste trillingen die het heeft opgepikt kwijt te raken.

  Volg deze stappen om uw blauwe zandsteen schoon te maken:

  1. Plaats je blauwe zandsteen voor de Tibetaanse klankschaal.
  2. Sla met de houten hamer op de rand van de kom.
  3. Ga met de hamer langs de rand van de kom om een ​​vibrerend geluid te creëren.
  4. Sla 5-10 minuten met de hamer op de kom.
  5. Zodra de blauwe zandsteen is gereinigd, laadt u de edelsteen op met uw intentie.

   Eindelijk

   Blauwe zandsteen is een geweldige manier om je creativiteit en individualiteit uit te drukken. Het is een uitstekend kristal om de wereld te laten zien wie je bent, terwijl je jezelf op een unieke manier kunt uiten.

   Het is ook een geweldige steen als je de energie van succes in je leven wilt halen.

   Draag nu een blauwe goudsteen ring, collier of armband om te genieten van de voordelen van deze steen!


   Hinterlassen Sie einen Kommentar

   Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen

   Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.